Pöttyök falmatrica inspirációk

Ha szeretnéd feldobni a gyerekszobát vagy a lakás bármely más helyiségét, akkor a falmatrica egy nagyon jó irány lehet. Mindenféle formában, színben és kivitelben beszerezhetőek, jellemzően nem is túl drágák, és nevetségesen könnyű leszedni, felragasztani vagy akár eltávolítani később.
Ebben a posztban a pöttyök falmatricák felhasználására hoztunk egy kis inspirációt. Elsőre nem is gondolná az ember, hogy mennyi lehetőség rejlik bennük! 

Hulló pöttyök
A pöttyöket nem feltétlenül kell egyenletesen eloszlatott mintában elhelyezni. Valójában a szétszórt minták még jobban is nézhetnek ki! Jó ötlet lehet kiválasztani a szoba sarkát, és a fal köré helyezi őket úgy, hogy úgy tűnjenek, mintha az adott sarok tetejéről esnének le.

pöttyök falmatrica

Szimmetrikusan
Az egyik legjellemzőbb felhasználási mód, amikor a pöttyöket egyenletesen oszlatjuk el a falon 

pöttyök falmatrica
pöttyök falmatrica
Tipp a pöttyök egyenletes felhelyezéséhez

Egyszerű és kifinomult
A pöttyökben az a jó, hogy szinte bármilyen helyiségben felhasználhatóak. Nagyszerűek a gyerek hálószobába vagy játszószobába, de ugyanígy fel tudja dobni a „felnőttesebb” tereket, például a hálót vagy az otthoni irodádat.

pöttyök falmatrica

Egyedi, saját tervezésű
A pöttyös falmatricákkal sok mindent megtehetsz, nem muszáj a rendezett vagy szimmetrikus elhelyezéshez tartanod magad. Mindenféle formát kialakíthatsz a pöttyök segítségével, a lehetőségek gyakorlatilag végtelenek. És ha nem tetszik a végeredmény, vagy meguntad, eltávolíthatod őket, és újrakezdheted! 

pöttyök falmatrica

Kombináld
Feliratokkal vagy egyéb típusú matricákkal kombinálva lehetséges, hogy még jobb összhatást érsz el, mintha külön-külön használnád őket. Szintén nagyon jól tud kinézni, ha a festést is bevonod a játékba. Mutatunk két példát:

pöttyök falmatrica
pöttyök falmatrica

Nálunk egyelőre négy színben és azonos méretben találsz pöttyök falmatricát, de azon leszünk, hogy a színskála és a méret választék is bővüljön.

Képek forrása: Pinterest

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Hozzászólnál? Itt a lehetőség:

Ne maradj le a további érdekességekről és kedvezményekről!

Havonta maximum egy emailt kapsz tőlünk, illetve máris küldünk egy 10%-os kupont.

Nézz szét legnépszerűbb termékeink között is

Kapcsolódó cikkek

Anyatejes táplálás előnyei

Anyatejes táplálás: Az újszülöttek egészségének és fejlődésének kulcsa

Az anyatejes táplálás az egyik legjobb dolog, amit egy újszülöttel történhet. A természetes anyatej számos előnnyel jár az újszülöttek számára, nem csupán táplálkozás szempontjából, hanem az egészségük, fejlődésük és kapcsolatuk szempontjából is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk az anyatej előnyeit és hogy – ha lehetséges – miért érdemes ragaszkodni hozzá az első hónapokban.

Read More »
Plüss játékok előnyei

A plüssök 10 előnye babák és kisgyermekek számára

A plüss figurák sokkal többet jelentenek egyszerű játékoknál a babák számára. Ezek a puha és barátságos társak fontos szerepet játszanak a csecsemők fejlődése során, segítve őket az érzelmek kifejezésében, a biztonságérzet kialakításában és a kognitív képességeik fejlesztésében. Nézzük meg közelebbről, hogy milyen szerepet töltenek be ezek a kedves plüssök a babák életében.

Read More »
Játszőszőnyegek előnyei

Így fejlesztik babádat a játszószőnyegek

A játszószőnyegek nemcsak kényelmes alátámasztást biztosítanak a babáknak játék közben, hanem fontos szerepet játszanak a fejlődésükben is. Ezek a sokoldalú játékok sokféle módon támogatják a csecsemők fejlődését, mind fizikálisan, mind kognitívan és érzelmileg. Nézzük meg, hogyan és milyen területeken segíthetnek a játszószőnyegek a babák fejlődésében.

Read More »
Babafészek

Így tedd a babafészket igazán biztonságos és pihentető alvókörnyezetté

Amikor egy újszülött érkezik a családba, a szülők számára az egyik legfontosabb szempont az, hogy biztonságos és kényelmes alvókörnyezetet biztosítsanak számára. Ebben a tekintetben a babafészek egy rendkívül praktikus és sokoldalú választás lehet. De hogyan alakítsuk át a babafészket egy biztonságos és kényelmes alvókörnyezetté?

Read More »
Húsvéti játék ötletek

Húsvéti kalandok kisgyerekekkel: 15+ kreatív játékötlet

Ahogy a tavasz beköszöntével közeledünk a húsvéthoz, nemcsak a tojásfestés és a nyuszi keresés kerül előtérbe, hanem a kisgyermekekkel való vidám időtöltés is. A húsvét remek alkalom arra, hogy összegyűljön a család, és közösen élvezzék az ünnepi hangulatot. Ha keresed az ötleteket, hogyan töltsd el az időt a legkisebbekkel ebben az ünnepi időszakban, akkor jó helyen jársz! Válogass kedvedre az alábbi ötletek közül, és készülj fel egy felejthetetlen húsvéti kalandra!

Read More »
Építőjátékok előnyei

Az építőjátékok előnyei

A babák fejlődése során az építő játékok rendkívül fontos szerepet játszanak. Ezek a játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem számos előnnyel járnak a csecsemők számára. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk, hogyan támogatják az építő játékok a babák fejlődését, és milyen fontos szerepet játszanak a korai tanulásban és készségfejlesztésben.

Read More »
×
×

Cart