Ismerd meg a népszerű Djeco márkát! 🧸🧩

A Djeco egy francia játékmárka, amely kiváló minőségű és kivételesen szép játékok hatalmas választékát gyártja.

Játékaik stílusa egyértelműen kiemeli őket a tömegből azzal együtt is, hogy nem helyezik a szépséget sem a funkció, sem a biztonság elé. Minden játék, készlet, kirakós játék és dekorációs cikk kitűnően megtervezett, biztonság és a minőség szempontjából szigorúan tesztelt.

A Djeco története

Az 1954-ben alapított Djeco családi vállalkozásként üzemel a mai napig. Véronique Michel-Dalès abban az időben alapította kis játékgyártó cégét, amikor kevés nő vállalkozott ilyen kalandokra. Ő már az induláskor is számos oktatási játékot tervezett, amelyek egyszerre tanítottak és szórakoztattak.

A társaság működésében volt egy kis szünet mielőtt, Véronique fia Frédéric 1989-ben úgy döntött, hogy újraindítja a céget. Művészi tehetsége segítségével egy olyan céget álmodott meg, amelyben annyira gyönyörű játékokat készítenek, amelyeknek nincs párja sem Franciaországban, sem másutt.

Ma már egy teljes művész- és illusztrátor csapatuk van, akik szorosan együttműködnek a játéktervezőkkel, hogy olyan egyedi játékokat, rejtvényeket, játékokat és kézműves készleteket hozzanak létre, amelyek a játék élményén keresztül segítik a gyerekek fejlődését, serkentik a kreativitást és a fantáziát.

Miben más a Djeco?

Babajátékok? Rejtvények? Kézműves foglalkozásokat az idősebb gyermekek számára? A Djeco játékok kiemelkednek formatervezésük szépségével és a részletekre való hihetetlen odafigyeléssel. Egy kis művészettel és szenvedéllyel hétköznapi játékokat alakítanak meséssé és menővé, akár a gyerekek, akár a szüleik szemével tekintünk rájuk.

Az építőkockák például soha nem voltak ennyire vonzóak. Az állatokkal, mintákkal, számokkal rendelkező készletekkel garantáltan sokkal nagyobb inspirációt és élményt nyújtanak, mint egy “sima” torony építése.

Ha rejtvényt, állatos játékot, mágneses horgász játékot vagy bármilyen más klasszikus játékot keresel, akkor azt javasoljuk, hogy először nézd meg mit kínál a Djeco. 

Djeco minőség és biztonság

A Djeco-t nem csak a játékok szépsége emeli ki a többi márka közül, hanem a minőség és a biztonság iránti elkötelezettségük is.

Ezek olyan játékok, amelyek valóban játékra készültek, így tehát tartósak. A tervezők figyelnek az apróságokra is: a kirakós darabok például tökéletes méretűek a kis kezek számára, és a legkielégítőbb módon illeszkednek egymáshoz.

Hol készülnek a Djeco játékok?

Többségüket Kínában, kisebb részüket Európában gyártják. Az elkészült játékoknak természetesen mindkét helyen ugyanannak a magas standardnak kell megfelelnie minőségi és művészeti szempontból is.

A Djeco játékok tervezése

A Djeco termékcsalád tervezése házon belül zajlik művészek és tervezők közreműködésével. A cég székhelye Párizsban, Franciaországban található.

A művészi dizájn nem kizárólag arra szolgál, hogy kiemelje, megkülönböztesse a márkát a konkurenciától. A játékok szépsége remélhetőleg lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egy kicsit nagyobbat és egy kicsit szélesebbet álmodjanak, inspirálva őket arra, hogy elmélyüljenek saját kreativitásukban és képzeletükben.

A játékok tervezési szakaszában természetesen a biztonság is kiemelt fontosságú szempont.

Gyártás és minőség

Vállalkozásként a Djeco gondosan kiválasztja beszállítóit, sok tényezőre összpontosítva, beleértve a belső szervezést, a biztonsági tesztelést, a személyzet képességeit és az általuk előállított minőséget. A beszállítók kiválasztása után kezdődhet meg az előgyártás.

Tömeggyártás előtt az elkészült mintákat francia laboratóriumokban tesztelik annak érdekében, hogy egész biztosan megfeleljenek az európai biztonsági előírásoknak.

A laboratóriumi vizsgálatok elvégzése után a játékokat visszaviszik a főhadiszállásra, ahol a Djeco minőségi csapata számos szigorú ellenőrzést végez egy részletes minőségi ellenőrzőlista alapján.

A tesztelés a gyártás befejezése után is folytatódik: szúrópróba szerűen választanak ki termékeket az elkészült játékok közül, amelyeket laboratóriumi vizsgálatokra küldenek, hogy a szállítás előtt ellenőrizzék a minőségi és biztonsági előírások betartását.

Miből készülnek a Djeco játékok?

A Djeco játékok különféle anyagokból készülnek: jellemzően fa, műanyag, karton.

Ami közös bennük, az a kiváló minőség és strapabírás. Fontos még megjegyezni, hogy habár még mindig találhatóak műanyag elemek a játékokokban a cég egyértelmű törekvése ennek minimalizálása, beleértve a csomagolást is.

Megnézem milyen Djeco játékok kaphatóak a Babamba Bababoltban >>

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Hozzászólnál? Itt a lehetőség:

Ne maradj le a további érdekességekről és kedvezményekről!

Havonta maximum egy emailt kapsz tőlünk, illetve máris küldünk egy 10%-os kupont.

Kapcsolódó cikkek

Gyermek szerepjáték blogcikk borító

Miért fontosak a szerepjátékok a kisgyermekek fejlődésében?

Előfordult már, hogy gyermeked felkapta a telefonját, és úgy tett, mintha valakivel telefonálna, vagy akár felkapott egy távirányítót, és úgy vezetett, mintha autóban ülne? Mi járhat ilyenkor a fejükben? Talán nincs is még egy olyan aktivitás forma, amely egyszerre oly sok oldalról fejlesztené a kisgyermekeket, mint a különböző szerepjátékok.

Read More »
Babafészek választás

A babafészek előnyei és a kiválasztás legfontosabb szempontjai

Leendő szülőként átgondolni is nehéz, hogy mennyi mindenre van szüksége az érkező babának. Szinte biztos vagyok benne, hogy ha éppen ebben a cipőben jársz, akkor valamilyen online vagy offline listában pipálgatod mi van már meg és mi mindent kell beszerezni a kicsi érkezéséig. Csak az alvás, pihenés témaköréhez kapcsolódva felmerül egy csomó – nem is feltétlenül olcsó – eszköz: hordozó, kiságy, mózeskosár, autósülés, pihenőszék stb, stb. Tényleg szükség van még ezen felül egy babafészekre is?

Read More »
pöttyök falmatrica

Pöttyök falmatrica inspirációk

Ha szeretnéd feldobni a gyerekszobát vagy a lakás bármely más helyiségét, akkor a falmatrica egy nagyon jó irány lehet. Mindenféle formában, színben és kivitelben beszerezhetőek, jellemzően nem is túl drágák, és nevetségesen könnyű leszedni, felragasztani vagy akár eltávolítani később.
Ebben a posztban a pöttyök falmatricák felhasználására hoztunk egy kis inspirációt. Elsőre nem is gondolná az ember, hogy mennyi lehetőség rejlik bennük!

Read More »
filléres játékok babáknak

17 filléres játék és elfoglaltság babáknak 🧹🔦📰

Ugye mindannyian ismerjük a jelenséget, amikor a baba rá sem hederít a csili-vili új játékára, bezzeg a wc papír gurigával percekre lefoglalja magát? Ugyan nagyon szuper és gyönyörű játékokat lehet kapni (például nálunk is) minden korosztály számára, de a példából is látszik, hogy nem feltétlen kell minden esetben a zsebünkbe nyúlni, ha valami újdonsággal szeretnénk lekötni a kicsiket.
Összegyűjtöttem, hogy az elmúlt bő két évben nálunk milyen játékok, játékos tevékenységek váltak be, amelyek ingyen vagy szinte ingyen voltak.

Read More »
babák és háziállatok

Babák és háziállatok – 6 tévhit, amit ne higyj el 🐶👶🐱

Amikor egy pár gyermeket vár, mindenkinek van hozzájuk egy jótanácsa vagy intelme, ha kérik, ha nem. Legyen szó altatásról, etetésről vagy a baba fejlődéséről, mindenkinek megvan a maga kis praktikája, tuti(nak gondolt) véleménye, amelyeket sokszor ajánlatos azért némi fenntartással kezelni. A háziállatok és újszülöttek viszonya tipikusan egy ilyen téma. 6 olyan tévhitet gyűjtöttünk össze, amelyek gyakran elhangzanak, ám az igazságtartalmuk igen csekély.

Read More »
Bölcsis beszoktatás

Jujuj, jön az első nap a bölcsiben! Tanácsok a gördülékenyebb beszoktatáshoz.

Holnap első alkalommal megyünk bölcsibe, indul a beszoktatás időszaka. Volt, hogy nagyon vártuk, volt hogy féltünk tőle milyen lesz. Így közvetlenül előtte kicsit mindkettőt érezzük. Próbáltunk tudatosan készülni rá, hogy minél zőkkenőmentesebb legyen ez az időszak, ami igen nagy változás egy baba életében.
Olyan tanácsokat gyűjtöttünk össze, amelyekkel mi is próbáltuk felvértezni magunkat és segíthetnek a beszoktatás során.

Read More »
×
×

Cart

babamba logo

Ne hagyd itt a kuponod!

Add meg az email címed és máris küldünk egy kupont 10% kedvezménnyel!

Ide kérem a kuponom:

Email címem megadásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok a további akiciókról szóló értesítésekhez.

Dínó éjjeli fény

Éjjeli fények

Dínó, panda, unikornis éjjeli fények.

Fürdőjátékok

A móka a fürdés alatt sem állhat meg!

Falmatricák

Dobd fel a babaszobát falimatricával!