Ismerd meg a népszerű Djeco márkát! 🧸🧩

A Djeco egy francia játékmárka, amely kiváló minőségű és kivételesen szép játékok hatalmas választékát gyártja.

Játékaik stílusa egyértelműen kiemeli őket a tömegből azzal együtt is, hogy nem helyezik a szépséget sem a funkció, sem a biztonság elé. Minden játék, készlet, kirakós játék és dekorációs cikk kitűnően megtervezett, biztonság és a minőség szempontjából szigorúan tesztelt.

A Djeco története

Az 1954-ben alapított Djeco családi vállalkozásként üzemel a mai napig. Véronique Michel-Dalès abban az időben alapította kis játékgyártó cégét, amikor kevés nő vállalkozott ilyen kalandokra. Ő már az induláskor is számos oktatási játékot tervezett, amelyek egyszerre tanítottak és szórakoztattak.

A társaság működésében volt egy kis szünet mielőtt, Véronique fia Frédéric 1989-ben úgy döntött, hogy újraindítja a céget. Művészi tehetsége segítségével egy olyan céget álmodott meg, amelyben annyira gyönyörű játékokat készítenek, amelyeknek nincs párja sem Franciaországban, sem másutt.

Ma már egy teljes művész- és illusztrátor csapatuk van, akik szorosan együttműködnek a játéktervezőkkel, hogy olyan egyedi játékokat, rejtvényeket, játékokat és kézműves készleteket hozzanak létre, amelyek a játék élményén keresztül segítik a gyerekek fejlődését, serkentik a kreativitást és a fantáziát.

Miben más a Djeco?

Babajátékok? Rejtvények? Kézműves foglalkozásokat az idősebb gyermekek számára? A Djeco játékok kiemelkednek formatervezésük szépségével és a részletekre való hihetetlen odafigyeléssel. Egy kis művészettel és szenvedéllyel hétköznapi játékokat alakítanak meséssé és menővé, akár a gyerekek, akár a szüleik szemével tekintünk rájuk.

Az építőkockák például soha nem voltak ennyire vonzóak. Az állatokkal, mintákkal, számokkal rendelkező készletekkel garantáltan sokkal nagyobb inspirációt és élményt nyújtanak, mint egy “sima” torony építése.

Ha rejtvényt, állatos játékot, mágneses horgász játékot vagy bármilyen más klasszikus játékot keresel, akkor azt javasoljuk, hogy először nézd meg mit kínál a Djeco. 

Djeco minőség és biztonság

A Djeco-t nem csak a játékok szépsége emeli ki a többi márka közül, hanem a minőség és a biztonság iránti elkötelezettségük is.

Ezek olyan játékok, amelyek valóban játékra készültek, így tehát tartósak. A tervezők figyelnek az apróságokra is: a kirakós darabok például tökéletes méretűek a kis kezek számára, és a legkielégítőbb módon illeszkednek egymáshoz.

Hol készülnek a Djeco játékok?

Többségüket Kínában, kisebb részüket Európában gyártják. Az elkészült játékoknak természetesen mindkét helyen ugyanannak a magas standardnak kell megfelelnie minőségi és művészeti szempontból is.

A Djeco játékok tervezése

A Djeco termékcsalád tervezése házon belül zajlik művészek és tervezők közreműködésével. A cég székhelye Párizsban, Franciaországban található.

A művészi dizájn nem kizárólag arra szolgál, hogy kiemelje, megkülönböztesse a márkát a konkurenciától. A játékok szépsége remélhetőleg lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egy kicsit nagyobbat és egy kicsit szélesebbet álmodjanak, inspirálva őket arra, hogy elmélyüljenek saját kreativitásukban és képzeletükben.

A játékok tervezési szakaszában természetesen a biztonság is kiemelt fontosságú szempont.

Gyártás és minőség

Vállalkozásként a Djeco gondosan kiválasztja beszállítóit, sok tényezőre összpontosítva, beleértve a belső szervezést, a biztonsági tesztelést, a személyzet képességeit és az általuk előállított minőséget. A beszállítók kiválasztása után kezdődhet meg az előgyártás.

Tömeggyártás előtt az elkészült mintákat francia laboratóriumokban tesztelik annak érdekében, hogy egész biztosan megfeleljenek az európai biztonsági előírásoknak.

A laboratóriumi vizsgálatok elvégzése után a játékokat visszaviszik a főhadiszállásra, ahol a Djeco minőségi csapata számos szigorú ellenőrzést végez egy részletes minőségi ellenőrzőlista alapján.

A tesztelés a gyártás befejezése után is folytatódik: szúrópróba szerűen választanak ki termékeket az elkészült játékok közül, amelyeket laboratóriumi vizsgálatokra küldenek, hogy a szállítás előtt ellenőrizzék a minőségi és biztonsági előírások betartását.

Miből készülnek a Djeco játékok?

A Djeco játékok különféle anyagokból készülnek: jellemzően fa, műanyag, karton.

Ami közös bennük, az a kiváló minőség és strapabírás. Fontos még megjegyezni, hogy habár még mindig találhatóak műanyag elemek a játékokokban a cég egyértelmű törekvése ennek minimalizálása, beleértve a csomagolást is.

Megnézem milyen Djeco játékok kaphatóak a Babamba Bababoltban >>

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Hozzászólnál? Itt a lehetőség:

Ne maradj le a további érdekességekről és kedvezményekről!

Havonta maximum egy emailt kapsz tőlünk, illetve máris küldünk egy 10%-os kupont.

Kapcsolódó cikkek

futóbiciklizés előnyei

A futóbiciklizés egészséges fejlődést és szórakozást kínál a gyerekeknek

Az utóbbi években egyre több aggodalom merül fel azzal kapcsolatban, hogy a kisgyerekek mennyi időt töltenek a képernyők előtt, legyen szó televízióról vagy okostelefonról. Az inaktív életmód negatív hatással lehet a gyerekek fizikai és mentális egészségére is. Éppen ezért örömteli, hogy mára már szinte minden kisgyermek kipróbálja és élvezi a futóbiciklizést. Ez kiváló lehetőséget nyújt a gyerekek szüleinek arra, hogy kiszabadítsák csemetéiket a négy fal közül, élvezzék a friss levegőt és a testmozgást. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogy a futóbiciklizés milyen előnyökkel jár a gyerekek számára.

Read More »
Éjjeli fények előnyei

Éjjeli fények varázsa: biztonságot sugárzó szépség a sötétben

Az éjszakai fények alvásra gyakorolt hatása egy gyakran vitatott témakör. Sokan azt gondolják, hogy az éjszakai sötétség az ideális környezet a jó alváshoz, és az éjjeli fények zavarhatják a gyerekek pihenését. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor az éjjeli fényeknek valóban hozzájárulnak a babák és a kisgyermekek (és persze így a szüleik) nyugodtabb alvásához. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei lehetnek az éjjeli fényeknek, és hogyan használhatjuk őket a gyerekek nyugodt alvásának biztosításához.

Read More »
habszivacs játszószőnyegek előnyei

Játéktér gazdag színekkel és textúrákkal: A habszivacs játszószőnyegek előnyei

Amikor a gyermekek játszanak, fontos, hogy körülöttük olyan környezet legyen, amely biztonságos, fejleszti a képességeiket, és élénkíti a fantáziájukat. Az egyik legjobb eszköz, amely megfelel ezeknek a feltételeknek, a habszivacs játszószőnyeg. Gazdag színekkel és textúrákkal rendelkeznek, amelyek rengeteg babának és kisgyereknek nyújtanak órákon át tartó tartalmas és örömteli játékot.

Read More »
terhesség tévhitek

Nagyanyáink tanácsaitól a tudományig: A terhességi tévhitek megértése 🧐

A terhesség egy gyönyörű és átalakító utazás, tele várakozással és csodával. Az izgalom közepette azonban számtalan olyan, generációkon át öröklődő, régi mese és tévhit is létezik, amelyek a várandós anyákat zavarba ejtik és aggodalommal töltik el. A tudomány folyamatos fejlődésével azonban már lehetőségünk van arra, hogy elválasszuk a tényeket a fikcióktól, és mélyebb megértést nyerjünk arról, hogy mi az, ami valóban számít a terhesség alatt. Ebben a cikkben a leggyakoribb terhességi tévhitekbe merülünk el, és feltárjuk a mögöttük álló tudományos bizonyítékokat.

Read More »
Edzés a terhesség alatt

Hogyan használ a terhesség alatti testmozgás az anyának és a babának egyaránt

A terhesség izgalmas időszak minden nő számára, de fizikailag és érzelmileg is kihívást jelenthet. Fontos az egészséges életmód fenntartása ebben az időszakban, és a testmozgás ennek kulcsfontosságú összetevője. Nemcsak az anyának tesz jót, hanem a babára is pozitív hatással lehet. Tanulmányok kimutatták, hogy a terhesség alatti testmozgás csökkentheti a terhességi cukorbetegség, a magas vérnyomás és a koraszülés kockázatát. Emellett javíthatja a hangulatot, növelheti az energiaszintet és elősegítheti a jobb alvást. A baba számára a testmozgás javíthatja a szív egészségét, növelheti a születési súlyát, és potenciálisan csökkentheti az elhízás kockázatát későbbi életében.

Read More »
Játszószőnyeg választás szempontjai

Ezeket a szempontokat mérlegeld mielőtt játszószőnyeget vásárolsz

Annyi féle baba játszószőnyeg kapható a piacon, hogy igazán nem kell szégyenkezned, ha nem tudod rögtön eldönteni mi lenne a legjobb választás a számotokra. Mivel ez egy olyan használati tárgy, amelyen sok időt fog eltölteni a baba, segíti a fejlődését és nem utolsó sorban nem is túl olcsó (többnyire 10 ezer Ft felett vannak ezek a termékek), nagyon fontos, hogy a lehető legjobb döntést hozd a vásárlás során. Íme néhány jó tipp a baba számára megfelelő játszószőnyeg kiválasztásához.

Read More »
×
×

Cart

babamba logo

Ne hagyd itt a kuponod!

Add meg az email címed és máris küldünk egy kupont 10% kedvezménnyel!

Ide kérem a kuponom:

Email címem megadásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok a további akiciókról szóló értesítésekhez.

Dínó éjjeli fény

Éjjeli fények

Dínó, panda, unikornis éjjeli fények.

Albero mio rose babafészek

Babafészkek

Minőségi babafészkek a zavartalan alvásért

Falmatricák

Dobd fel a babaszobát falimatricával!