Ismerd meg a népszerű Djeco márkát! 🧸🧩

A Djeco egy francia játékmárka, amely kiváló minőségű és kivételesen szép játékok hatalmas választékát gyártja.

Játékaik stílusa egyértelműen kiemeli őket a tömegből azzal együtt is, hogy nem helyezik a szépséget sem a funkció, sem a biztonság elé. Minden játék, készlet, kirakós játék és dekorációs cikk kitűnően megtervezett, biztonság és a minőség szempontjából szigorúan tesztelt.

A Djeco története

Az 1954-ben alapított Djeco családi vállalkozásként üzemel a mai napig. Véronique Michel-Dalès abban az időben alapította kis játékgyártó cégét, amikor kevés nő vállalkozott ilyen kalandokra. Ő már az induláskor is számos oktatási játékot tervezett, amelyek egyszerre tanítottak és szórakoztattak.

A társaság működésében volt egy kis szünet mielőtt, Véronique fia Frédéric 1989-ben úgy döntött, hogy újraindítja a céget. Művészi tehetsége segítségével egy olyan céget álmodott meg, amelyben annyira gyönyörű játékokat készítenek, amelyeknek nincs párja sem Franciaországban, sem másutt.

Ma már egy teljes művész- és illusztrátor csapatuk van, akik szorosan együttműködnek a játéktervezőkkel, hogy olyan egyedi játékokat, rejtvényeket, játékokat és kézműves készleteket hozzanak létre, amelyek a játék élményén keresztül segítik a gyerekek fejlődését, serkentik a kreativitást és a fantáziát.

Miben más a Djeco?

Babajátékok? Rejtvények? Kézműves foglalkozásokat az idősebb gyermekek számára? A Djeco játékok kiemelkednek formatervezésük szépségével és a részletekre való hihetetlen odafigyeléssel. Egy kis művészettel és szenvedéllyel hétköznapi játékokat alakítanak meséssé és menővé, akár a gyerekek, akár a szüleik szemével tekintünk rájuk.

Az építőkockák például soha nem voltak ennyire vonzóak. Az állatokkal, mintákkal, számokkal rendelkező készletekkel garantáltan sokkal nagyobb inspirációt és élményt nyújtanak, mint egy “sima” torony építése.

Ha rejtvényt, állatos játékot, mágneses horgász játékot vagy bármilyen más klasszikus játékot keresel, akkor azt javasoljuk, hogy először nézd meg mit kínál a Djeco. 

Djeco minőség és biztonság

A Djeco-t nem csak a játékok szépsége emeli ki a többi márka közül, hanem a minőség és a biztonság iránti elkötelezettségük is.

Ezek olyan játékok, amelyek valóban játékra készültek, így tehát tartósak. A tervezők figyelnek az apróságokra is: a kirakós darabok például tökéletes méretűek a kis kezek számára, és a legkielégítőbb módon illeszkednek egymáshoz.

Hol készülnek a Djeco játékok?

Többségüket Kínában, kisebb részüket Európában gyártják. Az elkészült játékoknak természetesen mindkét helyen ugyanannak a magas standardnak kell megfelelnie minőségi és művészeti szempontból is.

A Djeco játékok tervezése

A Djeco termékcsalád tervezése házon belül zajlik művészek és tervezők közreműködésével. A cég székhelye Párizsban, Franciaországban található.

A művészi dizájn nem kizárólag arra szolgál, hogy kiemelje, megkülönböztesse a márkát a konkurenciától. A játékok szépsége remélhetőleg lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egy kicsit nagyobbat és egy kicsit szélesebbet álmodjanak, inspirálva őket arra, hogy elmélyüljenek saját kreativitásukban és képzeletükben.

A játékok tervezési szakaszában természetesen a biztonság is kiemelt fontosságú szempont.

Gyártás és minőség

Vállalkozásként a Djeco gondosan kiválasztja beszállítóit, sok tényezőre összpontosítva, beleértve a belső szervezést, a biztonsági tesztelést, a személyzet képességeit és az általuk előállított minőséget. A beszállítók kiválasztása után kezdődhet meg az előgyártás.

Tömeggyártás előtt az elkészült mintákat francia laboratóriumokban tesztelik annak érdekében, hogy egész biztosan megfeleljenek az európai biztonsági előírásoknak.

A laboratóriumi vizsgálatok elvégzése után a játékokat visszaviszik a főhadiszállásra, ahol a Djeco minőségi csapata számos szigorú ellenőrzést végez egy részletes minőségi ellenőrzőlista alapján.

A tesztelés a gyártás befejezése után is folytatódik: szúrópróba szerűen választanak ki termékeket az elkészült játékok közül, amelyeket laboratóriumi vizsgálatokra küldenek, hogy a szállítás előtt ellenőrizzék a minőségi és biztonsági előírások betartását.

Miből készülnek a Djeco játékok?

A Djeco játékok különféle anyagokból készülnek: jellemzően fa, műanyag, karton.

Ami közös bennük, az a kiváló minőség és strapabírás. Fontos még megjegyezni, hogy habár még mindig találhatóak műanyag elemek a játékokokban a cég egyértelmű törekvése ennek minimalizálása, beleértve a csomagolást is.

Megnézem milyen Djeco játékok kaphatóak a Babamba Bababoltban >>

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Hozzászólnál? Itt a lehetőség:

Ne maradj le a további érdekességekről és kedvezményekről!

Havonta maximum egy emailt kapsz tőlünk, illetve máris küldünk egy 10%-os kupont.

Nézz szét legnépszerűbb termékeink között is

Kapcsolódó cikkek

Játszőszőnyegek előnyei

Így fejlesztik babádat a játszószőnyegek

A játszószőnyegek nemcsak kényelmes alátámasztást biztosítanak a babáknak játék közben, hanem fontos szerepet játszanak a fejlődésükben is. Ezek a sokoldalú játékok sokféle módon támogatják a csecsemők fejlődését, mind fizikálisan, mind kognitívan és érzelmileg. Nézzük meg, hogyan és milyen területeken segíthetnek a játszószőnyegek a babák fejlődésében.

Read More »
Babafészek

Így tedd a babafészket igazán biztonságos és pihentető alvókörnyezetté

Amikor egy újszülött érkezik a családba, a szülők számára az egyik legfontosabb szempont az, hogy biztonságos és kényelmes alvókörnyezetet biztosítsanak számára. Ebben a tekintetben a babafészek egy rendkívül praktikus és sokoldalú választás lehet. De hogyan alakítsuk át a babafészket egy biztonságos és kényelmes alvókörnyezetté?

Read More »
Húsvéti játék ötletek

Húsvéti kalandok kisgyerekekkel: 15+ kreatív játékötlet

Ahogy a tavasz beköszöntével közeledünk a húsvéthoz, nemcsak a tojásfestés és a nyuszi keresés kerül előtérbe, hanem a kisgyermekekkel való vidám időtöltés is. A húsvét remek alkalom arra, hogy összegyűljön a család, és közösen élvezzék az ünnepi hangulatot. Ha keresed az ötleteket, hogyan töltsd el az időt a legkisebbekkel ebben az ünnepi időszakban, akkor jó helyen jársz! Válogass kedvedre az alábbi ötletek közül, és készülj fel egy felejthetetlen húsvéti kalandra!

Read More »
Építőjátékok előnyei

Az építőjátékok előnyei

A babák fejlődése során az építő játékok rendkívül fontos szerepet játszanak. Ezek a játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem számos előnnyel járnak a csecsemők számára. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk, hogyan támogatják az építő játékok a babák fejlődését, és milyen fontos szerepet játszanak a korai tanulásban és készségfejlesztésben.

Read More »
Szenzoros játékok

Tudod mit jelent a „szenzoros” jelző a baba játékoknál?

Csecsemő játékok és a szenzoros fejlődés kapcsolata kiemelkedő fontosságú a kisgyermekek egészséges fejlődése szempontjából. A „szenzoros” jelző olyan játékokra utal, amelyek célja, hogy támogassák és serkentsék a csecsemők érzékszerveinek fejlődését, ideértve a látást, hallást, tapintást, ízlelést és szaglást. A szenzoros játékok számos előnnyel járnak, amelyek pozitívan befolyásolják a csecsemők fejlődését és tanulását.

Read More »
Babaszoba dekoráció

Babaszoba dekorációs ötletek

A babaszoba dekorációja egy olyan terület, ahol kibontakoztathatjuk kreativitásunkat, és egyedi környezetet teremthetünk a legkisebb családtagunknak. Ebben a cikkben megosztunk néhány inspiráló ötletet, hogyan varázsolhatjuk a szobából igazi babaszobát gyermekünk számára.

Read More »
×
×

Cart