Albero Mio

A lengyel gyökerű Albero Mio kollekcióiban egyedi mintákat és gyönyörű anyagokat találhatsz. Elsősorban babaszoba kiegészítőkön, alváshoz és fürdetés kapcsolódó termékeiken keresztül kényeztetik a babákat és szüleiket.

TERMÉSZETES ANYAGOK
A gyermekek és csecsemők finom bőrét körülvevő anyagokat különös gonddal kell kiválasztani. Főleg pamut, szatén, muszlin, bambusz frottír az általuk használt anyagok. Ezek természetes szálakból készültek, rendkívül puha tapintásúak és légiesek.

PUHASÁG
Puha, bolyhos, finom tapintású, komfortérzetet és kellemes meleget kölcsönző anyagok. Élmény ezekhez az anyagokhoz hozzábújni. Elkészítésükhöz pamut kötöttáru, bársony, bambusz viszkóz vagy 100% pamut alapanyagot használnak.

BIZTONSÁG
Több mint egy tucat éve alkotunk a legfiatalabbakra való odafigyeléssel. Az általunk használt szövetek, kötött anyagok, szőnyegek és pelenkázó alátétek fóliái, nem szőtt anyagok és habok – megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, főként Lengyelországban készülnek. Olyan tanúsítványokkal és jóváhagyásokkal rendelkeznel, amelyek megbízható gyártóvá teszik az Albero Mio-t.

BARÁTSÁGOS TÉR
Olyan termékeket alkotnak, amelyekkel gyermekeink számára szép és barátságos környezetet teremthetünk. Nagyra értékelik az esztétikát és tiszteletben tartják a különböző ízléseket. Ezért – kollekciók sokféle szövetből, mintából, színből és termékből állnak, amelyek gyönyörű egységet alkotnak a gyerekszobákban.