Szállítási és fizetési tudnivalók

Házhozszállítás díja

20.000 Ft feletti rendelés esetén minden csomagot INGYENESEN szállítunk házhoz az ország területére.
20.000 Ft alatti rendelés esetén utánvéttel 1290 Ft és 290 Ft kezelési költség, míg bankkártyás fizetéssel 1290 Ft.

A délig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, így az már másnap nálad lehet. A dél után leadott rendeléseket a következő napi csomagokkal együtt adjuk át a futárnak.

Kiszállításban a Webshippy partnere vagyunk. A csomagfutár miután átvette tőlünk csomagodat emailben ÉS/VAGY SMS-ben is értesíteni fog a várható kiszállítás idejéről. A futár érkezése előtt telefonon is értesít, illetve ha mégsem talál a helyszínen, felhív, hogy új időpontot egyeztessen.

Ha helyes címet és telefonszámot adsz meg, a futár biztosan a neked legjobb időpontban és helyen fog keresni.

Fizetési módok

Webáruházunkban bankkártyával (a Stripe felületén), vagy utánvéttel tudsz fizetni. Utánvétel esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Biztonság

A Babamba Bababoltban a Let’s Encrypt Authority által hitelesített 256 bites SSL titkosítást használunk. Emiatt oldalunkat 100%-ig biztonságos HTTPS kapcsolaton keresztül böngészheted. Nézd csak, ha Chrome böngészőt használsz, bal felül a címsorban a kis zöld lakatot és a ‘Biztonságos’ kiírást kell látnod. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy nálunk teljes biztonságban használhasd bankkártyádat a vásárláshoz, hiszen kártyaadataid hozzánk el sem jutnak! 🙂
A biztonságos vásárláshoz 100%-os garanciánkkal is erősítjük. Minden termékünkre 30 napos, kérdezés nélküli garanciát vállalunk. Csak küldd vissza nekünk a sértetlen csomagolású terméket (a postaköltséget is mi álljuk!) és 3 munkanapon belül már vissza is utaljuk a vételárát.

Garanciánkról itt tudhatsz meg többet.