Jótékonyság

Gyakorló szülőként számunkra természetes, hogy mindenből a legjobbat szeretnénk megadni a gyermekünknek. Sokan szerencsére el sem tudjuk képzelni milyen lehet, amikor valakinek ez nem áll módjában. Ezért támogatunk olyan szervezeteket, akiken keresztül azoknak tudunk segíteni, akiknek erre nagy szükségük van.
Adományozásainkról mindig beszámolunk a jótékonykodásról szóló oldalunkon és a Facebook-on is.

#2

Peter Cerny alapítvány támogatása

Peter Cerny Alapítvány támogatása

A Peter Cerny Alapítvány, egy koraszülöttek mentésére létrehozott mentőszolgálat. Felszerelésük és szaktudásuk speciális, hiszen a vártnál hamarabb született babáknak és a különleges mentést igénylő újszülötteknek nyújtanak segítséget 1988 óta. 
A speciális orvosi eszközökkel felszerelt rohamkocsikkal Budapesten és további hét megyében végez mentőszolgálatot az alapítvány.

Bővebb információkért látogasd meg az alapítvány honlapját.

Ha teheted, támogasd te is a munkájukat!

Ezt ezen a számlaszámon tudod megtenni: 10900028-00000014-34030012
Peter Cerny Alapítvány a beteg koraszülöttek gyógyításáért

Támogatás összege: 20.000 Ft
Dátum: 2021.07.23

#1

SMA Zsombi támogatása

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány támogatása

Zsombi, egy hihetetlenül bátor kazincbarcikai kisfiú, aki a gerincvelői izomsorvadás I-es típusában szenved. Ezt kezelni csak a világ legdrágább gyógyszerével, a 700 millió forintba kerülő Zolgensma terápiával lehet.
Zsombi családja szinte a lehetetlenre vállalkozott, amikor a közösség összefogásával gyűjtésbe kezdett. Ráadásul az idővel is versenyt futottak Zsombiék, hiszen ezt a kezelést mindenképpen meg kellett kapnia még két éves kora előtt.
A hatalmas összefogásnak hála február 19-én összegyűlt ez a hatalmas összeg és azóta el is kezdődhetett Zsombi kezelése.

Nagyon örülünk, hogy egy apró adománnyal mi is hozzájárulhattunk a gyűjtés sikeréhez. Zsombi bátorságát és akaraterejét látva biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan ő is szaladgálni fog és alig tudják majd utólérni a szülei. 

#hajrazsombi

Habár az összeg már összegyűlt, a gyűjtésre létrehozott alapítvány továbbra is működik és Zsombihoz hasonló rászoruló gyerekeket támogat.

Munkájukat ezen a számlaszámon tudod támogatni: 11734152-21916838
Szép jövőért Zsombornak Alapítvány

Támogatás összege: 35.000 Ft
Dátum: 2021.02.09