Jótékonyság

Gyakorló szülőként számunkra természetes, hogy mindenből a legjobbat szeretnénk megadni a gyermekünknek. Sokan szerencsére el sem tudjuk képzelni milyen lehet, amikor valakinek ez nem áll módjában. Ezért támogatunk olyan szervezeteket, akiken keresztül azoknak tudunk segíteni, akiknek erre nagy szükségük van.
Adományozásainkról mindig beszámolunk a jótékonykodásról szóló oldalunkon és a Facebook-on is.

#7

Tündérpakk Alapítvány támogatása

A Tündérpakk Alapítványt 2016-ban hívta életre három édesanya, Pataki-Szomolányi Tímea, Ajtai Bernadett és Sevcsik M. Anna. Küldetésük a nehéz sorsú családok, kismamák, anyák támogatása.

Civil csoportok, hivatalos szervek, és a gyermekvédelmi szervezetek tagjaival összefogásban sietnek a segítségre szorulók segítségére. 

Az alapítvány önkéntes programot is működtet, amely keretein belül folyamatosan 50 fő feletti létszámmal dolgoznak a rászorulők megsegítésén.

Bővebb információkért látogasd meg az alapítvány honlapját.

Ha teheted, támogasd te is a munkájukat!
Ezt ezen a számlaszámon tudod megtenni: 1620 0120-18541478
Ha bankkártyás fizetéssel támogatnád őket, akkor arra is van lehetőséged az alapítvány weboldalán.

Támogatás összege: 35.000 Ft
Mire elég ez a támogatás? Az alapítvány ebből az összegből 3 db 4 fős és egy kisebb család számára tud tartós élelmiszer-csomagot összeállítani.
Dátum: 2024.02.02

#6

Démétér ház

Démétér Ház - GyongyHáz felépítésének támogatása

Új központ építésén dolgozik a Démétér Alapítvány, ehhez van szükségük minél több segítségre. Egy ház, ahol a súlyos betegséggel küzdő gyerekek és családjaik a Démétér Házból hazatérve is támogatást kaphatnak a teljes fizikai és lelki gyógyuláshoz! ❤️‍🩹
Az alapítvány a vérképző őssejt-transzplantáción átesett gyermekek gyógyulásában nyújt hatékony segítséget. Biztosítja a család gyógyító közelségét a beavatkozás körüli nehéz időszakban. 

A projekt keretében az alábbiak fognak megvalósulni:

  • Családterápiás csoportok a daganatos betegségből gyógyulóknak
  • Gyászcsoport a gyermeküket elvesztő szülőknek
  • 6 teljesen felújított, fürdőszobás apartman

“Mindaz, ami ellen a Démétér Házban küzdünk – félelem, magány, elszigeteltség, a felszabadult gyerekkor elvesztése -, a hazatérés után ismét fenyegeti a családokat. Égető szükség van egy helyre, ahol hosszú távú segítséget nyújthatunk nekik!”

Bővebb információkért látogasd meg az alapítvány honlapját vagy a projekt weboldalát.

Ha teheted, támogasd te is a munkájukat!
Ezt ezen a számlaszámon tudod megtenni: 10102086-56951900-01001003
Ha bankkártyás fizetéssel támogatnád őket, akkor arra is van lehetőséged a projekt weboldalán.

Támogatás összege: 25.000 Ft
Dátum: 2023.08.06

#5

bethesda-gyermekkorhaz alapitvany

Bethesda Gyermekkórház Alapítvány támogatása

Vannak gyermekek, akik heteken át a Bethesdában fekszenek. Van olyan, aki égéssérülés, intenzívosztályos kezelés, vagy épp súlyos betegség miatt. Az ő szüleik számára működteti a kórház és az alapítvány évek óta az Anyák Házát a kórház területén. Mert nekik otthonra van szükségük a kórházban, hogy napközben gyermekük mellett lehessenek. Ajándékozz egy éjszakányi gondoskodást ezeknek az édesanyáknak, ezzel segítve a gyermekek gyógyulását!

Bővebb információkért látogasd meg az alapítvány honlapját.

Ha teheted, támogasd te is a munkájukat!
Ezt ezen a számlaszámon tudod megtenni: 10300002 – 20350699 – 70073285 
Ha bankkártyás fizetéssel támogatnád őket, akkor arra is van lehetőség ezen a linken.

Támogatás összege: 25.000 Ft
Dátum: 2023.02.05

#4

csodalámpa alapítvány

Csodalámpa Alapítvány támogatása

A Csodalámpa Alapítvány 2003 óta teljesíti életveszélyesen beteg gyerekek egy-egy különleges kívánságát. Az alapítvány célja, hogy a kívánságok megvalósításával váratlan örömet, maradandó élményt és ezzel erőt adjon a gyermekeknek és családjaiknak a hosszú kezelések elviseléséhez. Ezidáig már több, mint 4500 gyermek kívánságát teljesítették.

Bővebb információkért látogasd meg az alapítvány honlapját.

Ha teheted, támogasd te is a munkájukat!
Ezt ezen a számlaszámon tudod megtenni: 10918001-00000015-99050010

Támogatás összege: 25.000 Ft
Dátum: 2022.08.02

#3

Zabszalma Alapítvány támogatása

“Budapest szélén működik egy kis lovarda, ahová eltérő fejlődésű, például viselkedészavaros, autizmussal vagy Down-szindrómával élő gyerekek járnak. A Zabszalma Alapítvány munkatársai hétről hétre a gyermekek mozgását, egyben beszéd- és gondolkodáskészségét fejlesztik. Eltérő fejlődésű gyerekek járnak ide. Célcsoportjuk a magatartászavaros, viselkedészavaros, autizmussal, Down-szindrómával élő, nem látó, nem halló, ADHD-s gyerekek köre. ” (Képmás)

Bővebb információkért látogasd meg az alapítvány honlapját.

Ha teheted, támogasd te is a munkájukat!
Ezt ezen a számlaszámon tudod megtenni: 16200216-17079671

Támogatás összege: 25.000 Ft
Dátum: 2022.02.01

#2

Peter Cerny alapítvány támogatása

Peter Cerny Alapítvány támogatása

A Peter Cerny Alapítvány, egy koraszülöttek mentésére létrehozott mentőszolgálat. Felszerelésük és szaktudásuk speciális, hiszen a vártnál hamarabb született babáknak és a különleges mentést igénylő újszülötteknek nyújtanak segítséget 1988 óta. 
A speciális orvosi eszközökkel felszerelt rohamkocsikkal Budapesten és további hét megyében végez mentőszolgálatot az alapítvány.

Bővebb információkért látogasd meg az alapítvány honlapját.

Ha teheted, támogasd te is a munkájukat!

Ezt ezen a számlaszámon tudod megtenni: 10900028-00000014-34030012
Peter Cerny Alapítvány a beteg koraszülöttek gyógyításáért

Támogatás összege: 20.000 Ft
Dátum: 2021.07.23

#1

SMA Zsombi támogatása

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány támogatása

Zsombi, egy hihetetlenül bátor kazincbarcikai kisfiú, aki a gerincvelői izomsorvadás I-es típusában szenved. Ezt kezelni csak a világ legdrágább gyógyszerével, a 700 millió forintba kerülő Zolgensma terápiával lehet.
Zsombi családja szinte a lehetetlenre vállalkozott, amikor a közösség összefogásával gyűjtésbe kezdett. Ráadásul az idővel is versenyt futottak Zsombiék, hiszen ezt a kezelést mindenképpen meg kellett kapnia még két éves kora előtt.
A hatalmas összefogásnak hála február 19-én összegyűlt ez a hatalmas összeg és azóta el is kezdődhetett Zsombi kezelése.

Nagyon örülünk, hogy egy apró adománnyal mi is hozzájárulhattunk a gyűjtés sikeréhez. Zsombi bátorságát és akaraterejét látva biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan ő is szaladgálni fog és alig tudják majd utólérni a szülei. 

#hajrazsombi

Habár az összeg már összegyűlt, a gyűjtésre létrehozott alapítvány továbbra is működik és Zsombihoz hasonló rászoruló gyerekeket támogat.

Munkájukat ezen a számlaszámon tudod támogatni: 11734152-21916838
Szép jövőért Zsombornak Alapítvány

Támogatás összege: 35.000 Ft
Dátum: 2021.02.09