AMY banner

Az AMY puha és biztonságos termékei kizárólag minőségi és természetes anyagokból készülnek. Első évében a baba több mint 300 napot tölt a kiságyban. Alvás közben a gyermek pihen, regenerálódik, intenzíven fejlődik. Ezért természetes, hogy mindent megteszünk kényelméért és biztonságáért. Az AMY-nél használt szövetek, szálak és cérnák az európai OEKO TEX 100 szabvány szerint készülnek. Termékeik „Baba számára biztonságos” és „Gyermekek számára biztonságos” jelzéssel rendelkeznek. Mindegyik Lengyelországban készül.
Munkatársaik egyben szülők, gondoskodó anyák, akik tökéletesen megértik más anyukák igényeit, ezért mindig ügyelnek a termékek minden részletére.

Az anyagok, amelyekből termékeiket varrják természetesek és egészségesek. Lágyan és finoman fednek, anélkül, hogy allergiás reakciókat, bőrpírt vagy horzsolást okoznának. A természetes anyagok gátolják mindenféle baktérium és vírus szaporodását. Egész évben jól használhatóak: nyáron nem melegednek túl, hidegben pedig megfelelő testhőmérsékletet biztosítanak.
A márka egyre nagyobb népszerűségre tesz szert Európában és a tengerentúlon egyaránt.