innogio banner

Az InnoGIO lámpacsalád termékei tökéletes választások a gyerekszobába vagy utazáshoz. A lámpák barátságos és vidám kialakítása miatt gyermeke azonnal megszereti majd őket.

A lámpák lágy és nyugtató fénysugara megfelelő hangulatot kölcsönöz a gyermekszobának, ha pihenésre van szükség. A lámpák változó színei elősegítik, hogy baba könnyen elaludjon. A színek megváltoztatása a lámpa kézzel történő megérintésével azonban nem csak az esti elalvás rituáléja során biztosítja a nagyszerű szórakozást.

Lámpáikat minden részletre odafigyelve tervezték, hogy a legkisebb gyermekek számára is biztonságos használatot biztosítsanak. Puha, rugalmas, BPA-mentes szilikonból készült. Nem melegednek fel. Az érintés finomsága nagyon boldoggá teszi a gyerekeket, ha megölelhetik őket.

A gyermek tetszés szerint megszoríthatja őket, egy kis idő után visszanyeri formájukat. A lámpa alján egy beépített akkumulátor található, amelyet micro USB kábellel töltenek (tartozék). Ez a töltési forma lehetővé teszi, hogy bárhol töltsön, akár utazás közben is. A lámpák típustól függően három, hét vagy nyolc színben világítanak. Ajándéknak is tökéletesek, biztosan mosolyt csalnak minden gyermek arcára.