Jané Banner

A Jané Group központja Barcelonában található és történelme egészen 1932-re nyúlik vissza.
A világ egyik vezető autósülések, babakocsik és babatermékek gyártójaként a csoport Európa több mint 30 országában, valamint Dél-Amerika, Ázsia, Afrika és Óceánia több mint 20 országában működik.
Jané jelenleg több mint 85 éves tapasztalattal rendelkezik a babakocsik, gyermekbiztonsági, gyermekgondozási és kismama-iparban, és sok éven át vezeti a spanyol iparágat.

Az egész akkor kezdődött, amikor Manuel Jané Vidal büszkén megalkotott egy babakocsit újszülött fiának. A találmány akkora csodálatot váltott ki barátaiban és szomszédaiban, hogy arra ösztönözték, hogy építsen még pár összecsukható babakocsit, amelyek sokkal praktikusabbak és funkcionálisabbak voltak, mint az akkoriban elérhető termékek. Manuel elvitte kreációit Barcelona egyik fő áruházába, és alig egy héttel később megérkeztek az első megrendelések. Így született meg Jané, amely az évek során további újítások tömkelegével jelentkezett.

Mivel a gyermekek biztonsága a legfontosabb, Jané mindig arra törekszik, hogy a kutatás és fejlesztés terén túllépje az iparági előírásokat. A technológiai és tervezési innováció garantálja, hogy a termékek a babák egészségét és biztonságát szolgálják. A cég elkötelezett a forradalmi, szabadalommal védett termékek fejlesztése mellett, hogy a versenytársaknál jobb minőségű babakocsikat és autósüléseket és egyéb babáknak szánt terméket állítson elő.