matchstick-monkey banner

A Matchstick Monkey olyan termékeket tervez, amelyek segítségével végigvezetheted babádar a fogzás kulcsfontosságú fejlődési szakaszain, az első fogaktól kezdve egészen az utolsóig.

Az innováció és a problémamegoldás áll a Matchstick Monkey filozófiájának középpontjában. Minden terméküket a legszigorúbb szabványok szerint tesztelik, és valódi anyukák és apukák értékelései alapján fejlesztik tovább. Több díjat is nyert a márka a közelmúltban, beleértve a Mother & Baby Awards díjat 2019-ben és 2020-ban.

A Matchstick Monkey tökéletes választás azoknak a szülőknek, barátoknak és családtagoknak, akik olyan egyedi ajándékot keresnek, amely valóban segít a fogzás során.

A rágó majom ötlete akkor született, amikor újdonsült anyuka, Katie Windridge nem talált semmit, ami enyhíthetné a babája, Minnie fogzási fájdalmát. Mindössze egy hónapos korában Minnienek állandó fájdalmai voltak. Sem ő, sem a szülei nem aludtak túl sokat ekkoriban. Minnie minden fogzási játékot visszautasított, és Katie ujjai már fájtak a harapástól, amikor fogzselét próbált felkenni. Miután újabb vérző ujját szoptatta, Katie rájött, hogy kell egy jobb megoldás. Lányai majmok iránti szeretete ihlette a Matchstick Monkey eredeti terveit.

Katie 2016 decemberében indította útjára a Matchstick Monkey-t. A többi pedig már történelem! A Matchstick Monkey azóta hihetetlenül népszerűségnek örvend a szülők körében világszerte, termékeinket mára már több mint 40 országban értékesítik. Történetüket az új, innovatív fogászati ​​és babatermékek fejlesztésével folytatják, beleértve a kényeztető muszlinokat és takarókat, plüssjátékokat.